"Ervaring is wat je krijgt als je iets anders verwacht!"

Over Hollander Advies

Meer dan 25 jaar ervaring in MEDIA en een enorme passie voor SPORT. Met die kennis en ervaring moest ik iets doen.

In 2004 startte ik met Hollander Advies. Inmiddels mag Hollander Advies worden gezien als de specialist op het gebied van Recruitment binnen MEDIA & SPORT.

Hollander Advies is een Executive Search, Recruitment & Interim Management bureau dat zich met een eigen aanpak en met flexibele oplossingen richt op de MEDIA- (Online, Print, RTV, Video, Mobiel, Outdoor, etc.) en de SPORT branche. 

Ik geloof in Specialisatie, Focus, Samenwerking en in een krachtig Commitment !

Hollander Advies is Nico den Hollander, maar ik werk samen met een uitgebreid team van Partners en Tipgevers.  Samen hebben we jarenlange ervaring in beide sectoren en beschikken we over specifieke kennis, over een relevant netwerk en over veel “gevoel” voor MEDIA- & SPORT. Vele aansprekende bedrijven kan ik inmiddels tot mijn klantenkring rekenen en vele kandidaten heb ik aan een nieuwe uitdaging kunnen helpen.

Hollander Advies vervult zowel Executive Search-opdrachten als vacatures o.g.v. Account- en Sales management; (online) Marketing; E-commerce; Business Development; Product management; etc.

Over Nico den Hollander

Ik ben getrouwd, vader van 2 dochters en ik ben opgegroeid in de omgeving van Rotterdam. Een groot deel van mijn leven bracht ik door in Sporthallen en op Sportvelden. Als Sporter was ik geen ‘natuurtalent’ maar (deels op karakter) wist ik toch diverse (nationale) titels te behalen (Volleybal). Vele jaren was ik actief als Sporter, Trainer, Coach en Bestuurder. De passie voor SPORT is altijd gebleven.

Mijn maatschappelijke carrière had ik binnen de MEDIA sector. Gedurende 15 jaar bekleedde ik diverse Management- en Directie functies en leerde de MEDIA sector zeer goed kennen. In die periode deed ik ook veel ervaring op met het aannemen van personeel, werving & selectie en ik bleek ‘oog voor talent’ te hebben. Vanuit de ambitie om zelf te ondernemen en om de vergaarde kennis en contacten op mijn eigen wijze in de praktijk te brengen startte ik in 2004 met Hollander Advies.

“Mijn passies zijn MEDIA & SPORT. Ik houd van Commercie en van HR, Coaching en Begeleiding. Veel klanten waarderen mijn ‘oog voor talent’, mijn ambitie, mijn drive en mijn resultaatgerichtheid. Vanuit een persoonlijke en directe benadering probeer ik bedrijven steeds weer te verrassen met bijzondere kandidaten”.

Voor meer achtergrond en details verwijs ik graag naar mijn Linkedin-profiel

Werk je in de MEDIA- of SPORT sector of wil je in de MEDIA of SPORTwerken? Ik kom graag met je in contact!

Ben je op zoek naar talent om je bedrijf te versterken, of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op!

Nico@hollanderadvies.nl   ✆ +316 579 390 35

Copyright © 2019 Hollander Advies   |  Sitemap   |  Disclaimer
Hollander Advies gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.