''Oog voor Talent''

Hollander Advies helpt je graag bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

De arbeidsmarkt heeft veel weg van de huizenmarkt. De mooiste huizen worden vaak ‘onderhands’ verkocht en komen nauwelijks zichtbaar ‘op de markt’.

Ook vele vacatures komen niet zichtbaar ‘op de markt’, maar worden via-via of middels directe benadering van kandidaten vervuld.

Hollander Advies kent de markt. Ik signaleer vaak vroegtijdig de nieuwste vacatures of word door bedrijven ‘achter de schermen’ ingeschakeld. Ook houd ik sommige bedrijven continu op de hoogte van talentvolle of beschikbare kandidaten.

 

Vacatures

Executive Search Hollander Advies bemiddelt Senior Professionals op Directie- en Management niveau. Vacatures op dit niveau worden meestal niet gepubliceerd. Kandidaten die mogelijk in aanmerking komen voor deze functies worden meestal rechtstreeks door mij benaderd. Hierbij werk ik vanuit een omvangrijk netwerk, een grote database en word ik ondersteund door diverse Partners en ‘Tipgevers’. Ben je mogelijk actief of latent ‘in de markt’ voor dit type vacatures, dan verneem ik dat graag!

Intermediair Diverse van mijn klanten zijn ‘altijd’ geïnteresseerd in de meest talentvolle en ambitieuze mensen in de markt en komen graag met hen in contact. Hollander Advies treedt graag op als intermediair tussen deze kandidaten enerzijds en deze klanten anderzijds. Het spreekt voor zich dat dit uitsluitend gebeurt na toestemming van de kandidaat.

Recruitment Hollander Advies heeft er voor gekozen om de meeste vacatures die ik in portefeuille heb niet op de website te vermelden. Dit heeft te maken met de sectoren waarin ik werkzaam ben en met vertrouwelijkheid. Sommige vacatures meld ik via diverse Social Media en/of op mijn website.

  • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de MEDIA- en/of SPORT sector?
  • Kom je graag in contact met bijzondere bedrijven?
  • Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe kansen in de markt?

Neem dan contact met mij op of schrijf je nu in !!

Je kunt ook contact opnemen via:

Nico@hollanderadvies.nl  
+316 579 390 35

Copyright © 2019 Hollander Advies   |  Sitemap   |  Disclaimer
Hollander Advies gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.