Werkwijze

Hollander Advies gaat uiterst zorgvuldig te werk bij het vinden van de beste match. Daarbij hoort een gestructureerde, vaste werkwijze die ik graag verder bespreek. Hierbij kijk ik grondig naar:

  1. Interne kandidaten (Benchmark)
  2. Netwerk opdrachtgever
  3. Externe kandidaten (inclusief ‘dark horse’) met verschillende achtergronden

Natuurlijk staat de opdrachtgever voor mij centraal, dus lever ik graag maatwerk. Ik vind het belangrijk dat er zowel van de klantzijde als van mijn kant een krachtig commitment is, dat we een goede afstemming hebben over de verschillende fasen in het proces en dat het volledig helder is wat een opdrachtgever van mij mag verwachten. Hiermee leggen we samen de basis voor een langdurige samenwerking en voor een hoge succesratio. Het succes wordt verder bevorderd door in alle fasen van het proces transparantie te garanderen richting de opdrachtgever en richting de kandidaat.

Ik werk vanuit een grote database (> 16.000 personen) en vanuit een omvangrijk netwerk en ik word gesteund door diverse Partners en 'Tipgevers'. Hierbij kijk ik ook graag naar kandidaten met specifieke kennis en ervaring, opgedaan bij andere typen bedrijven of in andere sectoren. Daarnaast sta ik nadrukkelijk open voor kandidaten met verschillende culturele achtergronden, inzetbaarheid, opleiding, gender en leeftijd. De meest getalenteerde kandidaten ken ik goed, heb ik goed in beeld en introduceer ik graag bij mijn opdrachtgevers en relaties.

Copyright © 2024 Hollander Advies   |  Sitemap   |  Disclaimer
Hollander Advies B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.