''Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!''

Voorstellen!

Belangrijke thema's binnen de sectoren MEDIA SPORT zijn o.a.: Digitalisering, Nieuwe verdienmodellen, Innovatie, Gebruik van data, Het bouwen van communities, etc. etc.
Dit vraagt vaak anders denken; leren van andere mensen en van andere sectoren. Leren van sectoren die mogelijk op een bepaald gebied excelleren.

Hollander Advies is specialist op het gebied van Executive Search & Recruitment binnen MEDIA & SPORT. Daarnaast ben ik actief in de sectoren LEISURE & ENTERTAINMENT.

Ik help bedrijven bij het vinden van de beste professionals die het bedrijf kunnen helpen een belangrijke sprong voorwaarts te maken. Hierbij maak ik gebruik van mijn omvangrijke database en van mijn netwerk in MEDIA SPORT. Ik kijk vooral naar kandidaten met specifieke kennis en ervaring die zij hebben opgedaan bij andere typen bedrijven of in andere sectoren. 

Hollander Advies biedt:

- Flexibele (Executive) Search & Recruitment oplossingen
Functies – zowel vast als tijdelijk – op Medior, Senior en Executive niveau

- Kennis en begrip van de sectoren MEDIA, SPORT, LEISURE & ENTERTAINMENT

- Zicht op de 'grootste talenten' in de markt (ook latent zoekenden)

- Verrassende kandidaten ('dark horse'); ook vanuit andere sectoren


Hollander Advies werkt voor diverse toonaangevende bedrijven in de MEDIA-sector, van multinational tot start-up en is thuis in de meeste mediatypen (Digital, RTV, print, video, mobiel, outdoor, etc.).

Daarnaast werk ik voor aansprekende organisaties in de SPORT-sector, zoals de meeste Betaald Voetbal Organisaties, Sportbonden en Sportmarketingbureaus. Hollander Advies kent de SPORT-sector en beschikt over veel ervaring als Sporter, Trainer, Coach en Bestuurder.

Ook diverse organisaties in de sectoren LEISURE & ENTERTAINMENT behoren tot de klantenkring.

Ik geloof in Innovatie, Specialisatie, Focus , Samenwerking en je kunt rekenen op een krachtig Commitment.

Copyright © 2021 Hollander Advies   |  Sitemap   |  Disclaimer
Hollander Advies gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.